OPĆI UVJETI POSLOVANJA I PRODAJE

Opći uvjeti poslovanja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe koja je ponuđena na stranicama tvrtke Nevico d.o.o.. Isporučitelj robe je tvrtka Nevico d.o.o., a kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod ubaci ga u košaricu, popuni obrazac i pošalje ga prodavatelju u ovom slučaju tvrtki Nevico. Prilikom narudžbe Kupac prihvaća uvjete kupovine koje su navedene na našoj stranici, a na sve slučaje koji nisu definirani primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske. Putem Internet trgovine omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama prodavatelja. Sve cijene su s PDV-om . Transakcijska valuta je Euro. Prodajno mjesto se nalazi u Republici Hrvatskoj. Proizvodi su uvezeni  preko tvrtke Nevico d.o.o. ili  preko ovlaštenih uvoznika i dobavljača za Republiku Hrvatsku i isporučuju se sa jamstvenim listovima ako ih navedeni proizvodi imaju, uputstvima  i svom ostalom dokumentacijom. Prodavatelj nastoji putem stranice pružiti kupcima što točnije informacije o proizvodima, cijene, dostupnost i tehničke specifikacije, no s obzirom na količinu podataka i činjenice da dolaze iz različitih izvora, ne možemo jamčiti 100%-tnu točnost svih podataka na našoj web stranici. Hvala vam na razumijevanju. Tvrtka Nevico zadržava pravo promjene cijene i bilo kojih drugih informacija, bez prethodne najave!. Ugovor o prodaji se smatra sklopljenim kada je roba poslana korisniku.

NARUČIVANJE

Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti formular s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša vam je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na košaricu i odaberite završi narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

Da bi proces narudžbe bio ispravan i potpun, kupac je dužan pravilno ispuniti obrazac za prijavu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Ukoliko za plaćanje koristite kreditnu karticu inozemnog izdavatelja, cijena izražena u kunama konvertirat će se u lokalnu valutu u kojoj inozemni izdavatelj izdaje račun za troškove koji terete kreditnu karticu. Navedena konverzija će biti izvršena primjenom tečaja koji je ugovoren između inozemnog izdavatelja i korisnika kreditne kartice te stoga postoji mogućnost odstupanja iznosa za koji će biti terećena vaša kartica od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

INTERNETSKO RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA

Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS nalazi se u nastavku
http://ec.europa.eu/odr

  Uvjeti - Sve